Terms and conditions

IN ROMANIAN LANGUAGEAtentie !

- Termenul de livrare a comenzilor este de 5-7 zile, pe e-mail.
- Comenzile prin SMS pot fi descarcate imediat dupa plata.
- Produsele care nu pot fi adaugate in cos, se pot comanda prin SMS.


LICENTA PENTRU UZ PERSONAL
( licenta valabila pentru revistele in format PDF )Jocurieducative.ro va ofera dreptul , non-exclusiv - de a printa revista/jocurile doar pentru uz personal, ori de cate ori doriti, in urmatorii termeni si conditii:


1. Toate drepturile asupra revistei/jocurilor apartin autorului ( Marius Stroie , Bucuresti, Romania ) si www.jocurieducative.ro

2. Jocurile/revista nu vor face obiectul niciunei alte tranzactii catre terti. Se interzice cedarea sub orice forma a jocurilor/revistei catre alte persoane fizice sau juridice.

3. Drepturile de adaptare in alte limbi, forme si /sau modalitati de reproducere si /sau de prezentare ( cu adaptarea / transpunerea corespunzatoare ) , avandu-se in vedere toate procedeele tehnice actuale si viitoare si in orice alte limbi , forme si modalitati de prezentare apartin in exclusivitate autorului.

4. Jocurieducative.ro nu garanteaza ca jocurile satisfac cerintele dvs , si/sau ca ar fi potrivite pentru dvs.

5. Se permite stocarea jocurilor/revistei in format PDF, pe un singur calculator.

6. Se interzice reproducerea jocurilor in alte conditii decat cele mentionate mai sus .

LICENTA COMERCIALA

- JOCURILE PENTRU UZ COMERCIAL -


Jocurieducative.ro va ofera dreptul , non-exclusiv - de a edita jocurile in scop comercial - in format print - , in urmatorii termeni si conditii:


1. Toate drepturile asupra jocurilor apartin autorului (Marius Stroie , Bucuresti, Romania) si www.jocurieducative.ro

2. Jocurile sunt originale, asupra lor neavand drept niciun alt autor sau editor.

3. Jocurile nu vor face obiectul niciunei alte tranzactii catre terti. Se interzice cedarea sub orice forma a jocurilor catre alte persoane fizice sau juridice.

4. Drepturile de adaptare in alte limbi, forme si /sau modalitati de reproducere si /sau de prezentare ( cu adaptarea / transpunerea corespunzatoare ) , avandu-se in vedere toate procedeele tehnice actuale si viitoare si in orice alte limbi , forme si modalitati de prezentare trebuie sa faca obiectul unui contract scris cu autorul.

5. Cumparatorul va publica jocurile 'asa cum sunt'. Modificarea de catre editor numai a partilor de grafica, ce completeaza jocul propriu-zis ( partile care nu au niciun rol la rezolvarea jocului ) poate fi facuta fara acordul autorului, cu conditia ca rezultatul sa fie decent si sa se armonizeze cu genul jocului si potentialii rezolvitori; editorul raspunde in mod exclusiv pentru aceste modificari ,atat fata de terti cat si fata de autor.

6. Licentiatorul nu garanteaza ca jocul achizitionat satisface cerintele dumneavoastra , al dezlegatorilor dvs., si/sau ca ar fi potrivit pentru scopul dvs.comercial.

7. Jocurile pot fi publicate o singura data, oricand , in termen de 1 an de zile de la data achizitiei. Pentru republicare este nevoie de o noua achizitie/ licenta.

8. Se interzice reproducerea jocurilor in alte conditii decat cele enuntate mai sus.
All Rights Reserved

Copyright © JOCURIEDUCATIVE.RO

MARIUS STROIE
, Bucuresti , ROMANIA

E-mail: contact @ jocurieducative.roПродолжить